Food Tech

Акселерація в сфері FoodTech – програма для розвитку технологічних проектів на перетині гастрономії та технологій, що покликана дати нові рішення для ресторанів та харчової індустрії загалом, через розвиток перспективних команд стартапів, які вже мають такі рішення. Акселерація допоможе досвідченим командам підприємців удосконалити свій продукт та масштабувати його на ринку. 

 

Зареєструватись

Старт програми:

осінь 2018 року

Тривалість:

14 тижнів

Вартість:

безкоштовно

Частка Центру підприємництва в компанії:

до 5%

ВИ ОТРИМАЄТЕ

  • динамічна 3,5-місячна програма вартістю $20 000 безкоштовно;
  • 500+ годин роботи: теорії та практити;
  • P2P менторство для кожної з команд від ключових експертів у галузі (20+ менторів);
  • робочий простір у Центрі Шептицького;
  • щотижневі консультації з командою Центру підприємництва;
  • багато самостійної роботи “в полях” з клієнтами та користувачами ваших продуктів;
  • участь в подіях Центру та їх вільне відвідування;
  • постійний моніторинг результатів росту компанії під час програми та після її завершення;
  • перебування у спільноті LvBS;
  • останній тиждень – підготовка та фінальна презентація прототипу і напрацювань команд перед потенційними інвесторами на Demoday.

Ціль навчання для вас: реалізувати  продукт за 14 тижнів із допомогою менторів та викладачів Центру підприємництва та з великою віддачею від вас як команди.

СТРУКТУРА ПРОГРАМИ

  • 14 тижнів інтенсивного навчання;
  • пріоритетні напрями:

Біологічні розробки

Логістика

Автоматизація та роботизація

Покращення клієнтського досвіду

Mobile, AR

Hardware

 

Навчальна програма

Блок 1: Гнучкі навички (Soft Skills)

  • Комунікації
  • Тайм-менеджмент
  • Особиста ефективність
  • Командна робота
  • Навички ефективної презентації
  • Дизайн-мислення для прототипування

Блок 2: Продукт

  • Тех-підприємництво
  • Деталі створення продуктів foodtech
  • Розвиток foodtech продукту
  • Road-map продукту
  • Маркетингова стратегія та вихід на ринок
  • Продаж

Блок 3: Підприємництво

  • Аналітика даних
  • Бізнес-аналітика в стартапі
  • Творення спільноти
  • Право та власність
  • Фінанси та інвестиції в стартапі.
  • HR в стартапі.

Блок 4: менторство та самостійна робота

  • P2P менторство для кожної команди з експертами в сфері харчування та технологій.
  • загальне менторство для команд
  • самостійна робота з клієнтами

DEMO DAY

ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ

Вступ на програму

Програма орієнтована на команди, що мають попередній досвід спільної роботи, успіхів та фейлів.
Щоб стати резидентом акселератора потрібно заповнити аплікаційну форму та прикріпити до неї всі додаткові документи, перелік яких є у формі. У першу чергу розглядатимуться команди, які мають робочий прототип продукту. Також у ній можуть взяти участь випускники та викладачі Українського католицького університету, Львівської бізнес-школи і команди, які успішно пройшли пре-акселераційну програму.

 

Умови для команд:

  • Мінімальна кількість людей у команді – 3.
  • Команди із учасників магістерських програм  LvBS повинні мати у складі хоча б одного студента УКУ.
  • Команди з випускників УКУ, LvBS, викладачів повинні мати у складі хоча б одного студента УКУ.
  • Зовнішні команди, які ніяк не пов’язані з Українським католицьким
    університетом, ​можуть (але не повинні) мати у своєму складі як мінімум одного його студента.


Детальні положення участі

Контактна особа: Оксана Матійків
e-mail: omatiykiv@lvbs.com.ua

FAQ

Що таке акселерація?
Це навчальна програма для розвитку бізнесу з етапу мінімально готового прототипу і, можливо, перших користувачів до зростаючого бізнес-проекту. Вона дасть прискорення до втілення продукту і масового його використання клієнтами, а також професійний супровід викладачів та менторів.

На якій стадії реалізації повинна бути проект/продукт?
На розумінні того, що команді під силу його втілити. Потрібно мати робочий прототип продукту, який ви вдосконалюватимете протягом 14 тижнів. Ще потрібно повністю викладатися під час програми, щоб досягти цієї цілі.

Чи буде Центр підтрмувати команди після проходження акселерації?
Центр підприємництва бере частку до 5% в бізнесі команд, в деяких випадках акселерація може відбуватися на інших умовах, про які з командою буде домовлено особисто та відповідно юридично оформлено. Кожна команда отримує програму та менторство загальною вартістю – 20 тис. дол. Ми збираємо Endowment і в майбутньому плануємо інвестувати в кращі команди самостійно або в співпраці з партнерами. Також ми організовуємо Demoday, де ви зможете представити свою ідею перед пресою, клієнтами та потенційними інвесторами і можливо отримати фінансування від них, якщо вони зацікавляться вашою ідеєю.

Чи можливе дистанційне навчання?
Командам дозволяється проходити акселерацію за умови, що мінімум 2/3 команди проходить її за фізичної присутності, а решту команди працює над проектом віддалено. Віддалена участь можлива за умови постійної ротації членів команди таким чином, щоб всі члени команди були фізично присутніми  щонайменше на 75% програми акселерації в Центрі підприємництва.

Чи можу я потрапити на акселерацію самостійно, без команди або долучитися до однієї з команд?
Програма передбачає, що команда, яка йде на акселерацію вже є сформованою та готова разом працювати над проектом в майбутньому, тому долучитися під час програми можливості не буде, як і пройти пре-акелерацію самостійно. Будь-який стартап – це перш за все команда.

За якими критеріями буде проходити відбір проектів?
Унікальність проекту/продукту, розуміння яку проблему клієнтів він вирішує. Потенціал команди до реалізації проекту/продукту та його масштабування. При відборі учасників акселерації перевага надається командам, які робили спільні проекти.

Яка користь стартапу від  участі в акселерації?
Стартапи отримають підтримку та ресурси, для розвитку проекту/продукту. Центр підприємництва надає учасникам: менторську підтримку та експертизу в сфері освіти, технологій та бізнесу, мережу контактів, доступ до офісного простору Центру Шептицького.

Ментори

Усі ментори

Контакти

м. Львів вул. Стрийська, 29
79000, Україна

connect.cfe@lvbs.com.ua
Телефон: +38 (067) 673 18 76