Чи можливий FoodTech в Україні?

Центр підприємництва УКУ спільно з холдингом емоцій !FEST презентують акселераційну програму з харчових технологій! 30 березня 2018 року на інтерактивній дискусії між !FEST та Центру підприємництва вирішуватиметься доля FoodTech в Україні. Долучайтеся до рингу!

Спікерами дискусії будуть:

Андрій Худо – співзасновник Холдингу емоцій !FEST, відомий ресторатор

Роксоляна Вороновська – керівник напрямку розвитку Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS)

Михайло Думанський – керівник Центру підприємництва УКУ

Олеся Стрілець – бізнес-аналітик Холдингу емоцій !FEST

Іван Шишкін  – консультант з розвитку кухні і технологій.

Наталія  Мазяр – директор з персоналу «Холдингу Емоцій !Fest Lokal», випускниця LvBS.

 

Чи готові українські ресторани, продуктові крамниці, гастрономічні сервіси та ринок у цілому до digital-трансформації? Як покращити, здавалось би, добре відому нам галузь та створити проривний бізнес, який не матиме конкурентів?

 

На зустрічі ви дізнаєтеся:

  • як створити багатомільйонну компанію в сфері FoodTech;
  • інновації та їжа – як їх поєднати у проривний бізнес;
  • як працювати із даними, що має компанія.

 

Також поговоримо про акселераційну програму для побудови бізнесу у сфері харчових технологій від Центру підприємництва: для чого, чому та з ким ми її реалізуємо, яку експертизу отримають її учасники та де вони зможуть використати створені рішення. А також, як доброчинці долучаються до розвитку молодих технологіних стартапів завдяки Центру підприємництва та LvBS.


Подія відбудеться у п’ятницю, 30 березня, о 18:00 за адресою: вул. Старознесенська, 24-26, лекторій !FESTRepublic.